AKTUALITY

Vloženo: 26. května 2023
TECHNICKÝ JARMARK ZLÍN 2023: ŽÁCI A ŽÁKYNĚ ZLÍNSKÝCH ZÁKLADNÍCH ŠKOL NAVŠTÍVILI DESET VÝZNAMNÝCH ZAMĚSTNAVATELŮ VE ZLÍNĚ A OKOLÍ

Krajská hospodářská komora Zlínského kraje připravila na čtvrtek 25. května 2023 exkurze do provozů deseti významných místních firem
Akce se zúčastnilo bezmála 300 žáků a žákyň z pěti zlínských základních škol.

Technický jarmark Zlín je již tradiční akce určená žákům 7. až 9. ročníků, jejímž cílem je představit moderní pracovní prostředí a možnosti pracovního uplatnění v různých odvětvích v našem regionu.

Žáci spolu s pedagogy tak měli možnost navštívit výrobní prostory firem KOMA MODULAR s.r.o., SYKORA, spol. s r.o., greiner packaging slušovice s.r.o., greiner assistec s.r.o., Promens Zlín a.s. a ZLÍN ROBOTICS s.r.o., FLOW TECH s.r.o., Geniczech-M, spol. s r.o., Kovárna VIVA, a.s., ZPS - FRÉZOVACÍ NÁSTROJE a.s.

Akce se uskutečnila v průběhu dopoledne a každý z žáků navštívil dvě z uvedených firem.

Další série technických jarmarků pak bude pokračovat na podzim ve Vsetíně, Valašském Meziříčí, Rožnově pod Radhoštěm, Uherském Hradišti a Uherském Brodě.

Technický jarmark Zlín pořádá Krajská hospodářská komora Zlínského kraje v rámci projektu „Implementace Krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání pro území Zlínského kraje II“ (r. č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/19_078/0018903). 

 




< ZPĚT




Copyright © 2017 | INSTITUTKHKZK | Design: barbaradesign.cz | Code: horak.cx